Vacature Verkoopbinnendienst Medewerker Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend bedrijf in labeling en coderingstechnologie, dat wereldwijd op maat gemaakte oplossingen levert voor verschillende industrieën. Met hoogwaardige producten zoals labelprinters en etiketteersystemen onderscheidt het zich door een klantgerichte aanpak en focus op duurzaamheid. Het wereldwijde distributienetwerk zorgt voor een snelle respons op de behoeften van klanten overal ter wereld. Voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling houden het bedrijf voorop in deze snel evoluerende sector, en het blijft een gewaardeerde partner door efficiënte en betrouwbare oplossingen te bieden voor productidentificatie en traceerbaarheid.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Wil jij een essentiële bijdrage leveren aan de groei en continuïteit van een organisatie? Als Medewerker Verkoopbinnendienst ben jij de sleutel tot het sluiten van supply orders, waardoor wij onze industriële systemen succesvol aan bedrijven kunnen verkopen.Je krijgt de kans om supply contracten te sluiten met klanten voor de lange termijn, door nauw samen te werken met onze accountmanagers. Jouw portefeuille omvat zowel bestaande, slapende als nieuwe relaties, allemaal met een connectie met onze opdrachtgever. Als vertrouwd gezicht ben jij hun eerste aanspreekpunt voor alle benodigde supplies om onze systemen probleemloos te laten functioneren.In deze rol werk je nauw samen met diverse afdelingen zoals Marketing, de Backoffice en de Technische Dienst. Samen streven ze naar één doel: een tevreden klant, of dat nu online is of op locatie.Deze functie biedt jou de mogelijkheid om vertrouwd te raken met de wereld van labeling en coderen, terwijl je gestructureerd werkt aan het uitbouwen van relaties en het ondernemen van salestaken en initiatieven. Dit maakt de functie ideaal voor iedereen die een toekomst ambieert in een rol als accountmanager.Als Medewerker Verkoopbinnendienst speel jij een cruciale rol in ons succes en bieden wij jou de kans om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Front & Backoffice team met specialistenContracten met grote en kleine klantenGroot kantoor met alle faciliteiten die je nodig hebtVast & variabel salaris én 31 vakantiedagenEn dit ookGeen enkele order en dag is hetzelfde, dat maakt het afwisselendVaste kantoordag met sales op maandag om te sparrenVers fruit op kantoor voor de nodige vitaminesTeamuitje, borrels en leuke events En vooral collega's die je helpen als je het even niet meer weet

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren