Vacature Financieel Medewerker Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend bedrijf in labeling en coderingstechnologie, dat wereldwijd op maat gemaakte oplossingen levert voor verschillende industrieën. Met hoogwaardige producten zoals labelprinters en etiketteersystemen onderscheidt het zich door een klantgerichte aanpak en focus op duurzaamheid. Het wereldwijde distributienetwerk zorgt voor een snelle respons op de behoeften van klanten overal ter wereld. Voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling houden het bedrijf voorop in deze snel evoluerende sector, en het blijft een gewaardeerde partner door efficiënte en betrouwbare oplossingen te bieden voor productidentificatie en traceerbaarheid.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Ben jij op zoek naar een dynamische rol waarin je een essentiële rol speelt binnen de organisatie? Bij onze opdrachtgever diende ze jou de kans om onze financiële processen op rolletjes te laten lopen. Als Financieel Administratief Medewerker ben jij de spil in het web, waarbij jouw nauwkeurigheid en efficiëntie van onschatbare waarde zijn.Je zult in deze rol veelvuldig contact hebben met diverse afdelingen binnen onze organisatie. Jouw verantwoordelijkheid strekt zich uit tot het nauwgezet verwerken van facturen en het verzorgen van tijdige en correcte facturatie. Hierdoor ontvangt onze klant keurig opgestelde facturen en kunnen wij op tijd betalingen ontvangen.Je start met het verwerken van facturen, maar naarmate je leert en groeit in de rol, wachten er steeds uitdagendere taken op je. Onze processen zijn complex en vereisen maatwerk, waardoor deze baan een uitstekende kans biedt voor iedereen die op zoek is naar een boeiende financieel-administratieve functie.Naast de administratieve taken zal je ook fungeren als aanspreekpunt voor verschillende interne en externe partijen die afhankelijk zijn van correcte facturatie. Het is jouw verantwoordelijkheid om het overzicht te behouden en de communicatie te stroomlijnen. Klanten kunnen bellen met vragen over hun factuur, terwijl collega's wellicht inlichtingen nodig hebben over de kredietwaardigheid van klanten voor verkoopdoeleinden. Daarnaast zal je te maken krijgen met strakke deadlines voor het boeken van financiële administratie, met het oog op rapportagevereisten en accountantscontroles.Binnen de organisatie heb je een cruciale rol, waarin je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Er is budget beschikbaar voor opleidingsmogelijkheden, waardoor je jouw vaardigheden verder kunt aanscherpen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat kun je verwachten:Je maakt deel uit van een financieel team bestaande uit twee specialisten en jijzelf.Verantwoordelijkheid voor het boeken van facturen en het factureren van orders en contracten.Beantwoorden van financiële vragen van collega's en klanten.Een vast salaris met 31 vakantiedagen.Daarnaast bieden ze:Een dynamische werkomgeving waar geen enkele factuur of dag hetzelfde is.Veel collega's die jou kunnen uitdagen en ondersteunen.Vers fruit op kantoor voor de nodige vitamines.Teamuitjes, borrels en leuke evenementenEen behulpzaam team van collega's die altijd voor je klaarstaan wanneer je hulp nodig hebt.

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren