Vacature Data Entry Medewerker Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de totaalpartner voor informatiebeheer en biedt oplossingen die de volledige levenscyclus van een dossier dekken.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Ben jij nauwkeurig, georganiseerd en op zoek naar een uitdagende functie in data entry? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team! Wij zijn momenteel op zoek naar een gemotiveerde Data Entry Medewerker om ons team te versterken.Functieomschrijving:Als Data Entry Medewerker ben je verantwoordelijk voor het invoeren, bijwerken en controleren van gegevens in onze databases en systemen. Je zult informatie moeten verwerken met een hoge mate van nauwkeurigheid en volgens specifieke richtlijnen en procedures. Je taken omvatten onder andere:Meterbakken leeg makenStickers plakkenHet invoeren van gegevens in databases en spreadsheets.Het controleren en bijwerken van bestaande gegevens.Het identificeren en corrigeren van fouten in gegevensinvoer.Dossiers terug plaatsen in de bakken

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch team.Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.Ongeveer 52 weken werk.

Sector: Zakelijke dienstverlening

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren