Vacature Administratief medewerker (m/v) Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is van origine een Amsterdams familie bedrijf. Zij bestaan sinds 1896 en dit jaar bestaan ze dan ook al 125 jaar! Ze zijn verkozen tot onderneming van het jaar 2021 in de categorie groot bedrijf binnen de gemeente Almere. Zij staan dagelijks klaar voor hun klanten en zijn voor hun een betrouwbare partner. Naast het feit dat ze al 125 jaar bestaan, zijn ze ook nog eens Hofleverancier!

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Een verantwoordelijk persoon die accuraat kan werken op een hectische afdeling, die kan schakelen tussen nut en noodzaak en dit op een juiste manier weet over te brengen op opdrachtgever, klanten en collega’s. De functie bestaat uit de volgende taken en verantwoordelijkheden:aannemen van inkomende telefoon en mail op de afdeling;de binnenkomende storingen, aanvragen en verzoeken verwerken tot werkbonnen;inplannen en bijhouden van storingen, kleine werkzaamheden en onderhoud bij de servicemonteur(s);vervolgacties uitzetten bij leveranciers, collega’s en terugkoppelen aan opdrachtgever en/of klant;administratief afhandelen van de werkbonnen en controleren op volledigheid;

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een stel, om precies te zijn 82, gemotiveerde collega’s waarvan er 14 op de afdeling Service, onderhoud en storingen werkzaam zijn;Een werkplek in eem nieuwe kantoor;Met z’n allen lunchen tussen 12 en 13u;Salaris tussen de 2100 en 2700 bruto voor een volledige werkweek;En nog een hele hoop meer, maar dat vertellen we je pas bij een kop koffie of thee.

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren