Vacature Service Planner Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is sinds 1960 actief in de markt voor intern transport en heeft sindsdien naam gemaakt als toonaangevend innovator van hoogwaardige heftrucks en stapelaars.Zij ontwerpen en produceren tot 85 procent van al de heftruckcomponenten, waaronder belangrijke onderdelen zoals motoren, aandrijfeenheden en elektronische modules. Met het logo van onze opdrachtgever aan de buitenkant kunt u vertrouwen op de binnenkant.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Als Service planner zorg je voor het tijdig aannemen en behandelen van serviceaanvragen binnen een toegewezen rayon, zodat de Servicemonteurs effectief en juist worden ingepland en om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden zijn.Je bent het aanspreekpunt voor serviceaangelegenheden en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan. Voor deze dynamische binnendienstfunctie zijn we op zoek naar een klantgerichte persoonlijkheid, die besluitvaardig en flexibel is en makkelijk communiceert.Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn het:- Invoeren van klantprobleem en -gegevens in de systemen voor het opstellen van werkorders.- Beoordelen van voorgestelde reparaties.- Bestellen van onderdelen en gereedschap bij de afdeling Parts.- Overnemen van planningswerkzaamheden van collega in andere rayons.- Coordineren van en informeren over geplande werkzaamheden en/of klantprobleem aan de Servicemonteurs.- Bewaken van de voortgang van de service planning.- Up to date houden van gegevens in desbetreffende systemen.- Achterhalen van klantprobleem en stellen van correcte diagnose.- Maken van afspraken met onze klanten over de uit te voeren werkzaamheden.- Delen van klantprobleem en gestelde diagnose met betrokken Servicemonteurs.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Je komt terecht in een snelgroeiend, internationaal bedrijf waarin je de mogelijkheid hebt je verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een salaris dat past bij je functie, ervaring en prestaties, een dekkende reiskostenvergoeding, een klein team en een informele werksfeer.

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren