Vacature Senior Medewerker Verhuur Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is sinds 1960 actief in de markt voor intern transport en heeft sindsdien naam gemaakt als toonaangevend innovator van hoogwaardige heftrucks en stapelaars.Zij ontwerpen en produceren tot 85 procent van al de heftruckcomponenten, waaronder belangrijke onderdelen zoals motoren, aandrijfeenheden en elektronische modules. Met het logo van onze opdrachtgever aan de buitenkant kunt u vertrouwen op de binnenkant.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het operationeel en administratief ondersteunen, verwerken, controleren en monitoren van verhuuraanvragen en regelt het transport van trucks. Je werkt in een klein team met een informele werksfeer, waarbij zeker ruimte is voor eigen initiatief. je hebt geregeld contact met collega's van de afdelingen Sales en Service. Je rapporteert direct aan de Fleet Manager.Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn het:- Opstellen van verhuurcontracten volgens gestelde richtlijnen.- Onderhouden en aanvullen van de vlootlijst in het daarvoor bestemde systeem.- Ondersteunen van strategische klanten met hun administratieve verwerking en informatiedeling over hun vloot.- Verstrekken van informatie over de opdracht, producten of service op verzoek van de klant.- Binnengekomen mails oppakken of coordineren van daaruit voortvloeiende acties binnen gestelde kaders.- Doorgeven van keurings-, onderhouds- en reparatieacties aan de afdeling Werkplaats.- Plannen van transport van heftrucks op basis van levertijden en beschikbaarheid.- Controleren van de inhoud van werkrapporten van de afdeling Service.- Opnemen en actualiseren van klantgegevens in het systeem.- Rapporteren en communiceren over voortgang en bijzonderheden.Na een inwerkperiode van ca. 6 maanden kun je je ontwikkelen tot Rental Manager (als onderdeel van de afdeling Vlootbeheer) en daarbij - indien nodig - zelf een actieve rol vervullen in de uitvoering.Bijkomende taken en verantwoordelijheden zijn vervolgens:- Leidinggeven aan het Rental team.- Optimaliseren van het verhuurproces.- Doelen Verhuur bewaken en verbetervoostellen initieren.- Beheren van de verhuurvloot- Kostenbeheersing van de verhuurvloot versus de inzet van de verhuurvloot.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Bij gebleken geschiktheid krijg je een contract bij de opdrachtgever. Na een inwerkperiode van 6 maanden kan je doorgroeien tot Rental Manager

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren