Vacature Medewerker Inkoop Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is een landelijke keten in de detailhandel met het hoofdkantoor in de omgeving van Almere

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Op de afdeling Inkoop vinden alle administratieve en organisatorische werkzaamheden plaats die het inkoopproces ondersteunen; van het secuur verwerken en up-to-date houden van de contractafspraken met onze leveranciers, tot aan het informeren van de gehele organisatie over wijzigingen in het assortiment van non food, groente & fruit, thema artikelen en vast assortiment. Jij weet dus altijd als eerste welke nieuwe artikelen in onze winkels komen te liggen!Je komt te werken in een informeel, enthousiast team. De gehele afdeling bestaat uit ongeveer 30 medewerkers, allemaal met verschillende achtergronden, karakters en leeftijden. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Iedereen heeft een winnaarsmentaliteit! Hard willen werken om samen successen te kunnen vieren, en doorzetten ook als het even tegenzit. Alle werkzaamheden op de Inkoopadministratie zijn over drie subafdelingen verdeeld; dit zijn de contractadministratie. controleadministratie en invoeradministratie. Elke subafdeling kent zijn eigen uitdagingen en valkuilen, de vraag is; waar kom jij het beste tot je recht? Lees snel verder om een goed beeld te krijgen van de verschillende afdelingen. Waar kom jij het beste tot je recht en wat vind je het leukst om te doen? Contractadministratie- Jij zorgt ervoor dat de contracten van de inkoper allemaal up-to-date zijn.- Je hebt intensief contact met de inkoper zodat je weet welke artikelen komen of wijzigen.- Zelfstandig vraag jij gegevens op bij de leveranciers en bewaak je dat deze gegevens tijdig worden aangeleverd.- Je verwerkt de verschillende artikelen in de systemen.- Je beantwoord vragen van je collega’s invoeradministratie.Controleadministratie- Je bent het controleorgaan van de afdeling.- Jij zorgt ervoor dat alle contracten conform wet- en regelgeving zijn.- De communicatie van invoeradministratie wordt dankzij jou foutloos verstuurd.- Jij ondersteunt bij projecten die uitgerold worden op de afdeling inkoop.- Jij bent contactpersoon voor andere afdelingen, bijv. crediteurenafdeling, en lost vraagstukken op.Invoeradministratie- De product- en leveranciersgegevens in onze database zijn dankzij jou altijd up-to-date.- Je verwerkt alle contracten nauwkeurig in het kassasysteem.- Je hebt hierbij nauw contact met de inkopers over nieuwe artikelen en komende wijzigingen.- Jij verzamelt alle informatie, zodat de artikelen goed verwerkt kunnen worden.Je komt te werken in een informeel, enthousiast team. De gehele afdeling bestaat uit ongeveer 30 medewerkers, allemaal met verschillende achtergronden, karakters en leeftijden. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Iedereen heeft een winnaarsmentaliteit! Hard willen werken om samen successen te kunnen vieren, en doorzetten ook als het even tegenzit. Alle werkzaamheden op de Inkoopadministratie zijn over drie subafdelingen verdeeld; dit zijn de contractadministratie. controleadministratie en invoeradministratie.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: - Een veelzijdige functie waarin je een zichtbare bijdrage levert aan het inkoop proces. - Een afwisselende functie binnen een informeel, enthousiast en gedreven team en snel groeiende organisatie. - De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en te leren van je collega’s.- Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Sector: Detailhandel, winkel

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren