Vacature Medewerker Verkoop Binnendienst Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever maakt kant en klaarmaaltijden en vleesproducten voor groothandels, supermarkten en zorginstellingen. Onze opdrachtgever wil meer mensen gezonder laten eten. Dit gedachtegoed zit in alles wat we doen en waar we voor staan. Altijd en overal. We bereiken dit door:Dagvers te koken met verse grondstoffen van lokale telersBewust om te gaan met het gebruik van vet, suiker en zoutAlle ingrediƫnten specifiek te kiezen en daarna optimaal te bereidenZij produceren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige maaltijden, vleeswaren en vleessnacks en hechten veel waarde aan verse en duurzaam geproduceerde grondstoffen. De producten bereiden ze dagvers met natuurlijke, verse ingrediƫnten.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Als verkoop binnendienst medewerker verleen je zelfstandig ondersteunde en administratieve (verkoop)taken. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de organisatie. Hoe ziet jouw dag er verder uit?- Telefonisch voorlichten en adviseren van klanten- Ontvangst bezoek met bijbehorende interne aanmelding.- Aansturing leveranciers d.m.v. een dock toewijzing.- Verwerking van binnenkomende orders- Opvangen en registeren van klachten- Het behandelen van het inkomende telefoon/mailverkeer- Het verrichten van logistiek gerelateerde werkzaamheden- Voorraadbeheer kantoormaterialen- Ondersteunende activiteiten m.b.t. administratieafdeling

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Bij gebleken geschiktheid krijg je een contract bij de opdrachtgeverParttime uren: 20 per week Contractduur minimaal 12 maanden en bij geschiktheid is contract verlenging mogelijk.

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Parttime

Solliciteren