Vacature Monteur Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever maakt kant en klaarmaaltijden en vleesproducten voor groothandels, supermarkten en zorginstellingen. Onze opdrachtgever wil meer mensen gezonder laten eten. Dit gedachtegoed zit in alles wat we doen en waar we voor staan. Altijd en overal. We bereiken dit door:Dagvers te koken met verse grondstoffen van lokale telersBewust om te gaan met het gebruik van vet, suiker en zoutAlle ingrediƫnten specifiek te kiezen en daarna optimaal te bereidenZij produceren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige maaltijden, vleeswaren en vleessnacks en hechten veel waarde aan verse en duurzaam geproduceerde grondstoffen. De producten bereiden ze dagvers met natuurlijke, verse ingrediƫnten.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Als monteur zorg je voor het juist en tijdig oplossen van storingen en technische mankementen aan de procesinstallaties en de overige gebouwen, zodat de werkzaamheden op de vestiging ongestoord kunnen worden voortgezet.Hierbij zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden:- voorbereiden van de uit te voeren werkzaamheden - verrichten van (preventief) onderhoud aan de hand van het Onderhoud Registratie Systeem - oplossen en verhelpen van storingen (correctief onderhoud)- registreren van de verrichtte onderhouds- en reparatiewerkzaamheden- uitvoeren van controle op achtergebleven materialen en reiniging van machines na onderhoudswerkzaamheden voor vrijgave van machine- alle voorkomende werkzaamheden aan gebouw en inventaris

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Vooruitzicht op contract bij de opdrachtgever bij gebleken geschiktheid. Meteen of na eerste contract bij uitzendbureau. Marktconform salaris.

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren