Vacature Customer Care Medewerker Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is een landelijke keten in de detailhandel met het hoofdkantoor in 't Gooi. Bij onze opdrachtgever zet men zich samen in voor het beste resultaat. Daar werkt de opdrachtgever als één van Europa’s grootste discounters, elke dag keihard aan. Met succes. Want inmiddels staat de teller in Nederland al op meer dan 400 filialen. En ze groeien nog steeds. Steeds meer klanten waarderen de unieke winkelformule, waarbij eenvoud en klantgerichtheid centraal staan. Er zijn inmiddels al meer dan 400 filialen in Nederland. Ook internationaal breidt onze opdrachtgever uit: ze zijn inmiddels actief in meer dan 30 landen. Het geheim? De medewerkers. Ruim 19.000 mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. En met één ding gemeen: de mentaliteit van de opdrachtgever. ze weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét even dat stapje extra. In een positieve sfeer halen ze het beste in elkaar naar boven. Deze mentaliteit bepaalt hun handelen.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Binnen de Customer Care op het hoofdkantoor staat een dynamisch team klaar om dagelijks zowel de klanten uit de winkels als de klanten van de webshop zo snel mogelijk verder te helpen. En dit doen ze met veel passie voor het merk en het vak. Dit gaat niet alleen telefonisch maar ook via de mail en social media. Een afwisselende baan dus!De opdrachtgever blijft investeren in technologische ontwikkelingen om de klantverwachting te overtreffen. De Customer Care van deze multinational is in 2015, 2016 en 2017 uitgeroepen tot beste klachten afhandelaar.Voor de vacature van medewerker Customer Care zoeken we iemand die dagelijks verantwoordelijk wordt voor het afhandelen van vragen van onze klanten via telefoon en e-mail.Je behandelt vragen en klachten snel en efficiënt en streeft daarnaast een zo groot mogelijke klanttevredenheid na.Je probeert de vragen zoveel mogelijk zelf af te handelen en als het nodig is, zet je de vragen of klachten door naar de relevante afdeling zoals bijvoorbeeld de afdeling Kwaliteit.Wanneer je verbeterpunten ziet om de werkwijze van onze Customer Care te optimaliseren, laat je het niet na om dit aan te geven.Jij bent pas tevreden als onze klanten dit ook zijn!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een bruto startsalaris van €13,53 per uur;Volop doorgroeimogelijkheden voor talent;Een fantastische locatie om te werken;Reiskostenvergoeding;32-40 uren werken. Flexibel;

Sector: Administratie, boekhouding

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren