Vacature Juridisch Administratief Medewerker (M/V) Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is één van Europa’s grootste discounters. De teller staat in Nederland al op meer dan 400 filialen. En ze groeien nog steeds. Steeds meer klanten waarderen de unieke winkelformule, waarbij eenvoud en klantgerichtheid centraal staan. De discounter behoort tot het grootste netwerk van supermarkten binnen Europa. Ook internationaal breiden ze zich uit: ze zijn inmiddels actief in meer dan 30 landen. Het geheim? De medewerkers. Ruim 19.000 mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. En met één ding gemeen: de mentaliteit. De medewerkers weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét even dat stapje extra. In een positieve sfeer halen ze het beste in elkaar naar boven. Deze mentaliteit bepaalt hun handelen.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

De afdeling recht is verantwoordelijk voor contractmanagement, governance, risicomanagement en alle juridische-, privacy- en compliance vraagstukken. Voor de afdeling Recht zorg jij voor een juiste administratieve afhandeling, controle en archivering van contracten. Je handelt telefoongesprekken af en verwerkt de correspondentie van de afdeling. Je ondersteunt bij overige administratieve taken. Denk aan volmachten opstellen, gebruikersadministratie etc.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een flexibele functie voor 24 uur per week; Een functie voor 3-4 maanden (kan ook langer worden); Een hechte afdeling en de mogelijkheid om te leren van jouw juridische collega’s. Een groeiend bedrijf binnen de dynamische retail sector. Een goed salaris tussen 2700 en 3000,- ongeveer (br per mnd obv fulltime)

Sector: Administratie, boekhouding

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Parttime

Solliciteren