Vacature Recreatie Medewerker Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Vakantiepark op de Veluwe . Het ruim opgezette en sfeervolle vakantiepark kun je prachtige vakantiewoningen huren, van luxe recreatievilla’s en ruime vakantiehuizen tot gezellige chalets en knusse lodges voor 2 tot 8 personen. Voor groepen bieden ze groepsaccommodaties voor 12 tot 24 personen. Ook zijn er prachtige nieuwe vakantievilla's en luxe safaritenten in ons aanbod die van alle gemakken voorzien zijn.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Voor de functie van Recreatie Medewerker zoeken we iemand die in teamverband maar ook zelfstandig kan werken. Samen maken we ons klaar voor een druk seizoen met onder andere de toevoeging van meer dan 60 nieuwe accommodaties, nieuwe voorzieningen, een nieuwe receptie met gezellige huiskamer en nog veel meer. Ben jij dé perfecte kandidaat? Wat ga je doen? ✓ Samen met ons technische team zorg je dat de accommodaties klaar zijn voor verhuur; ✓ Je draagt bij aan een optimale service en beleving voor onze gasten op het park;✓ Je werkt mee in het onderhoud van de voorzieningen en voert zelfstandig werkzaamheden uit; ✓ Je draait mee met een ervaren team en kunt zodoende veel leren!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: ✓ Een goed salaris, 25 vakantiedagen, flexibele werktijden én leuke extra’s; ✓ Mogelijkheid om enorm veel te leren in een snel groeiende organisatie;✓ Mogelijkheid om zelf heel veel bij te dragen aan de toekomst van het park;

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren