Vacature Medewerker crediteurenadministratie Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is één van Europa’s grootste discounters. De teller staat in Nederland al op meer dan 400 filialen. En ze groeien nog steeds. Steeds meer klanten waarderen de unieke winkelformule, waarbij eenvoud en klantgerichtheid centraal staan. De discounter behoort tot het grootste netwerk van supermarkten binnen Europa. Ook internationaal breiden ze zich uit: ze zijn inmiddels actief in meer dan 30 landen. Het geheim? De medewerkers. Ruim 19.000 mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. En met één ding gemeen: de mentaliteit. De medewerkers weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét even dat stapje extra. In een positieve sfeer halen ze het beste in elkaar naar boven. Deze mentaliteit bepaalt hun handelen.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Heb jij ervaring met het voeren van een crediteurenadministratie? Heb jij ervaring met SAP-Fico? Ben jij secuur, flexibel en weet jij het beste uit elke situatie te halen? Dan ben jij degene die wij zoeken!Voor de financiële administratie van onze opdrachtgever op het hoofdkantoor in Huizen, zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker. De afdeling is o.a. verantwoordelijk voor het verwerken van inkomende kosten- en activafacturen. Onze opdrachtgever groeit en dus ook de omvang van het aantal inkomende facturen. Bij ons is geen enkele factuur hetzelfde, dit maakt het werk divers en uitdagend. Hierbij zijn zij voortdurend bezig om de efficiency te verbeteren. Daarnaast zijn er continu ontwikkelingen, die ervoor zorgen dat de afdeling altijd in beweging blijft. Je gaat in een team werken van ongeveer 10 collega’s en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de verwerking van de inkoopfacturen die betrekking hebben op de niet-handels-waren.De baan:Je bent verantwoordelijk voor de controle en administratieve (digitale) verwerking van inkomende facturen. Je bereidt nieuwe betalingen voor en controleert deze. Daarnaast vindt er veel afstemming plaatst met verschillende afdelingen omtrent afwijkingen en fouten van crediteurenfacturen (zoals de bouw & vastgoed afdeling, of procurement). Afstemming met crediteuren omtrent afwijkingen en fouten op crediteurenfacturen. De bewaking en optimalisering van het digitale verwerkingsproces van crediteurenfacturen en tevens de controle van nieuwe leveranciers. Het bewaken van het goedkeuringsproces van de vak afdeling. Bewaken van het proces voor het aanmaken van nieuwe leveranciers.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een veelzijdige baan met genoeg uitdaging en ruimte voor zelfontplooiing. Een afdeling volop in beweging waar digitalisering en efficiënt werken constant worden geoptimaliseerd. Een sterk groeiend Retail bedrijf. Een marktconform salaris

Sector: Administratie, boekhouding

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren