Vacature Operator Kunststof Verwerking Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Operator KVA fulltimeKom jij de flessen van onze opdrachtgever maken? Een operator op de Kunststof Verwerkende Afdeling, ook wel kortweg KVA genoemd, produceert de flessen waarin de producten van onze opdrachtgever gemaakt worden. Het is een baan waarbij je terecht komt in de wereld van spuitgiet, blaas en spuitgiet/strekblaas technieken en ga je werken met verschillende types productiemachines.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Wat ga je doen:Als operator KVA werk je, na een ruim inwerkprogramma, aan alle van de 22 machines op de afdeling. Jij draagt hierbij onder andere zorg voor het correct bedienen en dat bij een ombouw de juiste matrijs gebruikt wordt, zodat de goede vorm van de fles geproduceerd kan worden. In totaal zijn er zo’n 40 verschillende flesvormen die gemaakt kunnen worden. Best uitdagend dus. In deze functie komt er ook aardig wat werktuigbouwkundig inzicht kijken. Het inbouwen van de juiste matrijs is namelijk een flinke klus. Het is echt handwerk en neemt soms wel twee dagen in beslag! Verder verzorg je klein onderhoud en reparaties en houd je samen met je collega’s de afdeling schoon en veilig. Omdat we uiteraard ook de kwaliteit van onze geproduceerde producten willen waarborgen, behoren ook controles van de producten tot de werkzaamheden. Uiteraard krijg je werkkleding en de juiste gehoorbescherming ter beschikking, want op de afdeling KVA is het best wel lawaaierig. De werkzaamheden vinden plaats in dagdiensten. De afdeling KVA produceert echter volautomatisch gedurende 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Al met al een afwisselende functie in een klein team.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij ons is het net zo belangrijk ‘wat’ je doet, als de manier ‘waarop’ je dat doet.

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren