Vacature Medewerker Bosmaaier Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever staat al meer dan 30 jaar voor een schat aan ervaring en expertise. Zo beheren zij voor vele klanten complete woonwijken, leggen we complexe daktuinen aan en onderhouden we grote bedrijfsterreinen. Zij verzorgen onder andere innovatieve cultuur technische en constructiewerken. Naast dergelijke projecten staan ze ook graag voor u klaar voor de verzorging van bomen, plaagdierbestrijding en incident management. Onze opdrachtgever staat garant voor het totale beheer van uw en onze groene ruimte in de breedste zin van het woord.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Ben je op zoek naar een zelfstandige baan in de buitenlucht? Dan ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres! Je komt te werken op bedrijfsterreinen en in het openbaar groen. Je zorgt ervoor dat het openbaar groen er weer netjes bij komt te staan.Met een bosmaaier maai je volgens opdracht het gras rondom bomen en obstakels zoals banken en paaltjes. Verder zorg je voor een veilige werkomgeving en let je nauwgezet op weggebruikers en voetgangers.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Voor een opdrachtgever in Almere zijn we op zoek naar Medewerkers Bosmaaiers (fulltime) Start begin April tm einde seizoen. Je werkt in Almere en omstreken.

Sector: Agrarisch

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren