Vacature Mechanical Monteur (3-ploegendienst) Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Mensen gebruiken dagelijks miljoenen spuitbussen. Of het nu gaat om deodorant, scheerschuim of haarlak, voor de meeste producten is wel een spuitbus-variant op de markt te vinden. Waar wellicht minder vaak bij stil wordt gestaan, is dat achter het gemak van een spuitbus een knap stukje techniek schuilgaat. Bij dit bedrijf worden miljoenen ventielen per jaar geproduceerd om bedrijven binnen en buiten Europa van aerosolonderdelen te kunnen voorzien. Deze producent is gevestigd in Almere, een informele, sociale, solide werkgever. Zij bieden leuk, uitdagend werk, met volop doorgroeimogelijkheden en goede bonusregelingen. De sfeer op de afdelingen en in het gehele bedrijf is erg goed.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Technical Service Engineer standplaats AlmereKwaliteit, techniek, processen en het onderhouden van relaties. Sta jij sterk in je schoenen en weet jij dit alles in goede banen te leiden? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou!Jouw FunctieOnze opdrachtgever maakt maandelijks miljoenen ventielen voor diverse soorten spuitbussen. In de rol van Technical Service Engineer ben jij een belangrijke spil, zowel binnen de eigen organisatie als bij onze relaties. Intern doe je dit onder andere door: Regelmatig overleg en bijsturing van de afdeling Quality Control en draagt zodoende zorg voor een optimale productkwaliteit; Het analyseren, bijsturen en verbeteren van kwaliteitsprojecten en/of speciale projecten; Het waarborgen van ons ISO-kwaliteitssysteem; Veelvuldig contact met de afdeling Technical Service zodat de organisatie beschikt over de juiste productspecificaties en processen. Extern heb jij vrijwel dagelijks overleg met onze afnemers die in heel Europa te vinden zijn. Of het nu gaat om een nieuwe relatie, nieuw project of een aanpassing in een lopend project; Jij weet op technisch vlak te adviseren en een passende oplossing te bieden. Kortom; een veelzijdige internationale rol waarin jij met jouw oog voor kwaliteit, techniek, processen en het onderhouden van relaties kunt combineren!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een prima salaris exclusief een aantrekkelijke bonus regeling; reiskostenvergoeding met een max. van 130,- per maand; Overige extra’s; Collectiviteitskorting verzekeringen en zorgverzekering, pensioen, 23 verlofdagen per jaar, uitjes Personeelsvereniging; eventuele winstuitkeringen als de winst het toelaat; diversiteit aan werknemers met hart voor de zaak; doorgroeimogelijkheden.

Sector: Installatie, elektrotechniek, Telecommunicatie

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren