Vacature onderhoudsmonteur (3-ploegendienst) Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Mensen gebruiken dagelijks miljoenen spuitbussen. Of het nu gaat om deodorant, scheerschuim of haarlak, voor de meeste producten is wel een spuitbus-variant op de markt te vinden. Waar wellicht minder vaak bij stil wordt gestaan, is dat achter het gemak van een spuitbus een knap stukje techniek schuilgaat. Bij dit bedrijf worden miljoenen ventielen per jaar geproduceerd om bedrijven binnen en buiten Europa van aerosolonderdelen te kunnen voorzien. Deze producent is gevestigd in Almere, een informele, sociale, solide werkgever. Zij bieden leuk, uitdagend werk, met volop doorgroeimogelijkheden en goede bonusregelingen. De sfeer op de afdelingen en in het gehele bedrijf is erg goed.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Allround Onderhoudsmonteur (3-ploegendienst)Ooit erover nagedacht dat er achter het gemak van een spuitbus een knap stuk techniek schuilt? Om maandelijks miljoenen mechanismen en ventielen te kunnen produceren, moet ons machinepark optimaal blijven draaien. Jij kunt daar je bijdrage aan leveren als allround onderhoudsmonteur! Jouw functie:Als monteur werk je het grootste deel van je tijd op de productievloer. Je zorgt ervoor dat alle productieprocessen soepel blijven doorlopen.Jij bent een echte allrounder en jouw rol bestaat uit veel uiteenlopende taken:Het zelfstandig achterhalen, analyseren en oplossen van storingen.Het opzoeken van storingsoorzaken, waardoor (preventief) gewerkt kan worden aan het continue verbeteren en innoveren van de organisatie en/of productieprocessen.Het uitvoeren van mechanisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch onderhoud om productieprocessen optimaal te laten verlopen.Installeren van updates voor de huidige machinebasis en installeren van nieuwe apparatuur;Je kunt je constant blijven ontwikkelen en de functie kent veel variatie en afwisseling.Je rapporteert aan de Assembly Manager en ontvangt alle aanwijzingen voor projecten/machine-reparaties op de vloer. Je werkt veel samen met de technici in je team en de collega’s in de Verenigde Staten.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Allround Onderhoudsmonteur (3-ploegendienst)Ooit erover nagedacht dat er achter het gemak van een spuitbus een knap stuk techniek schuilt? Om maandelijks miljoenen mechanismen en ventielen te kunnen produceren, moet ons machinepark optimaal blijven draaien. Jij kunt daar je bijdrage aan leveren als allround onderhoudsmonteur! Jouw functie:Als monteur werk je het grootste deel van je tijd op de productievloer. Je zorgt ervoor dat alle productieprocessen soepel blijven doorlopen.Jij bent een echte allrounder en jouw rol bestaat uit veel uiteenlopende taken:Het zelfstandig achterhalen, analyseren en oplossen van storingen.Het opzoeken van storingsoorzaken, waardoor (preventief) gewerkt kan worden aan het continue verbeteren en innoveren van de organisatie en/of productieprocessen.Het uitvoeren van mechanisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch onderhoud om productieprocessen optimaal te laten verlopen.Installeren van updates voor de huidige machinebasis en installeren van nieuwe apparatuur;Je kunt je constant blijven ontwikkelen en de functie kent veel variatie en afwisseling.Je rapporteert aan de Assembly Manager en ontvangt alle aanwijzingen voor projecten/machine-reparaties op de vloer. Je werkt veel samen met de technici in je team en de collega’s in de Verenigde Staten.

Sector: Installatie, elektrotechniek, Telecommunicatie

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren