Vacature data typiste Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Kies voor een dynamische, uitdagende werkomgeving. onze opdrachtgever vervult een leidende positie binnen de groeiende informatiebeheersector en daar kun jij deel van uitmaken.

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Wij hebben een tijdelijke functie van ca 4 tot 6 weken ( het kan altijd uitlopen, je weet het bij ons maar nooit) die samen met onze datatypistes in ons grote magazijn werken aan het correct verwerken van de dossiers.Jij bent verantwoordelijk voor het overnemen en aanvullen van de ontbrekende gegevens in de dossiers die je dagelijks in jouw karrtje krijg aangereikt.Het gaat hierbij niet zo zeer om snelheid maar vooral om het correct uitvoeren van de aanvullingen.Zijn de dozen te zwaar voor jou om te tillen? Geef maar een gil, dan tillen wij ze voor je.De werktijden zijn van 08:00 - 17:00 uur, je bent verplicht om werkschoenen te dragen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Zij bieden een:tijdelijke functie voor 4 tot 6 weken, misschien wat langerwerktijden zijn van 08:00 - 17:00Marktconform salarisExtra pakket secundaire arbeidsvoorwaardenErvaren en betrokken collega's waarvan de meeste reeds jaren bij OASIS werkenPrettige en stimulerende werkomgevingWerken bij een bedrijf dat tot de wereldtop in haar industrie behoort

Sector: Administratie, boekhouding

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren