Vacature Operator Almere Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Royal A-Ware is een toonaangevende, ondernemende organisatie gespecialiseerd in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas. Er zijn 20 vestigingen met meer dan 1200 medewerkers in Nederland én het buitenland. De vestiging Almere maakt deel uit van de divisie cheese.Ga jij altijd voor A-kwaliteit, weet jij van aanpakken en steek jij graag de handen uit de mouwen? Ben jij leergierig, flexibel en enthousiast? Dan pas je perfect bij ons!

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Wat ga je doen?Voor Royal A-ware in Almere zijn wij op zoek naar een Operator Verpakkingen (3 ploegen) Wat zijn je werkzaamheden? Bedienen, in- en uit bedrijf stellen, in- en omstellen, controleren en regelwerkzaamheden van alle diverse volledig geautomatiseerde verpakkingslijnen; Monitoren van de technische staat van jouw lijn(en) en oplossen van kleine technische storingen; Uitvoeren van klein onderhoud; Verantwoordelijk voor de bevoorrading van jouw lijn(en); Controleren van verpakkingen / producten volgens vastgestelde kwaliteitseisen; Signaleren en rapporteren van kwaliteitsafwijkingen van het product, daarnaast indien nodig, maatregelen nemen; Zorgdragen voor alle juiste documentatie in ERP systeem; Reinigen van installaties en werkomgeving; Verbetertechnieken toepassen om het verpakkingsproces te optimaliseren, continu verbeteren; Mede verantwoordelijk voor veiligheid van collega’s en producten en voor verbetering (ploeg)prestaties algemeen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat bieden wij jou: Een mooie werkplek binnen een dynamische hightech internationale omgeving, die lokaal goed bekend staat. Goede balans tussen werk en privé! Mogelijkheden tot volgen van interne opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen en ontplooien. Vanwege de groei van de organisatie zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Marktconform salaris, waarbij uiteraard rekening zal worden gehouden met aantal jaren ervaring, afgeronde opleidingen en kennis die je mee neemt. Mogelijkheid om in dienst te worden genomen door de opdrachtgever zelf. Nog twijfels? Bel 06-12180093 en wij vertellen je alles! Geen twijfels? Solliciteer dan direct!

Sector: Techniek industrie

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren