Vacature Productiemedewerker Almere Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Royal A-Ware is een toonaangevende, ondernemende organisatie gespecialiseerd in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas. Er zijn 20 vestigingen met meer dan 1200 medewerkers in Nederland én het buitenland. De vestiging Almere maakt deel uit van de divisie cheese. Ga jij altijd voor A-kwaliteit, weet jij van aanpakken en steek jij graag de handen uit de mouwen? Ben jij leergierig, flexibel en enthousiast? Dan pas je perfect bij ons!

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Als productiemedewerker vervul je een belangrijke rol in onze processen van het verpakken van kaas. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Je kunt hierbij met name denken aan het opgooien van kaas, het inpakken van kaas en het controleren van de verpakkingen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat hebben we te bieden? - meerdere vacatures op korte termijn of zelfs per direct; - werk in 3 ploegendiensten (6-14, 14-22 en 22.00-6.00); - 5 dagen per week (36 uur), maar 4 dagen is ook bespreekbaar; - basis salaris EUR 10.70 met als extraatje nog toeslagen tussen 18.00 's avonds en 7.00 's ochtends; - werk voor langere tijd met toekomstperspectief in opleidingsmogelijkheden én de kans op een vast contract;

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren