Vacature Monteur Almere


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Maken transformator huisjes

Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Functieomschrijving:

Wil jij je technische handen uit de mouwen steken en medeverantwoordelijk zijn dat ieder huis voorzien is van elektriciteit? Wordt dan monteur bij onze opdrachtgever.
Wat ga je doen? Als monteur ben je acief bezig met het assembleren en monteren van transformatorstations, op deze manier voorziet de opdrachtgever heel Nederland van electriciteit. Bij het monteren van een transformatorstation kom je zowel met laag- als met middenspanning in aanraking. Je gaat je onder andere bezig houden met:
- het checken van materiaal, onderdelen, tekeningen en gereedschap.
- Zelfstandig verrichten van montagewerkzaamheden zoals verlichting, bekabeling, voormontage rekkenbouw, eindmontage.
- Controles uitvoeren en waar nodig bespreken met Eerste monteur
- Toezicht houden op bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften, orde en netheid.
- Begeleiden van leerlingen en stagiaires in samenspraak met je collega's Eerste monteurs.
Samen met je collega monteurs, zorg je voor een kwalitatief goed eindproduct. Mocht je er niet uitkomen dan staan onze 1ste monteurs direct voor je klaar om te overleggen, zodat je daarna zelfstandig vraagstukken kan oplossen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een zelfstandige en verantwoordelijke baan met ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeen en initiatieven en ondernemerschap. De opdrachtgever is een snel groeiend bedrijf dat met een duidelijke focus bezig is de markt te veroveren en zich richt op de energietransitie.
En dit allemaal in een prettige, open en informele werksfeer, waar naast werk ook activiteiten deel uitmaken van de cultuur .

Sector: Techniek industrie

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren