CV Administratief Medewerker Incasso Almere


Persoonsgegevens:

Geslacht: Man

Leeftijd: 62

Woonplaats: Almere

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Vesting Finance. Incassomedewerker B. Pensioenen (april 2017-november 2018)
Betalingsachterstanden over pensioenafdrachten bij werkgevers.

Syncasso. Incassomedewerker minnelijk traject. (januari 2016 – april 2017)
Betalingsachterstanden bij particulieren.

Operations Specialist intensief beheer hypotheken (2003 – november 2013)
Het telefonisch en schriftelijk contact leggen met cliënten, het maken van betalingsregelingen, het leggen van loonbeslag, opdracht geven tot taxatie van onderpand en het onderhouden van contact met makelaars, notarissen, gemeenten, erfgenamen en schuldhulpverleners.

Medewerker logistieke ondersteuning/ Medewerker beheer hypotheken/ Medewerker ‘Proef regio beheer’ opleidingen hypotheken/ Medewerker overlijdensrisicoverzekering hypotheken (1981 – 2003)
De werkzaamheden gedurende deze functies bestonden vooral uit het archiveren en verfilmen van dossiers. Het wijzigen van lopende hypotheken en het uitbrengen van offertes. Het afsluiten van overlijdensrisicoverzekeringen, het opmaken van onderhandse akte van wijziging en het onderhouden van contact met interne- en externe cliënten en notarissen. Projectmatige werkzaamheden voor de innovatie van het hypothekensysteem ‘Hypos’ en heb hiervoor vanaf 1991 opleidingen verzorgd voor het bestaande personeel.

Opleidingen en cursussen: Meao te Amsterdam (1994 – 1997). Diploma behaald.
MAVO Knorringa avondschool te Amsterdam. (1983-1984) Diploma behaald.
LTS (elektro en elektronica) Patrimonium, Amsterdam. (1979 – 1981). Diploma behaald.

Overige informatie:

Rijbewijs: B,E

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Vaardigheden
Communicatie: Door met de juiste toon een conversatie te beginnen en op een adequate manier te anticiperen op problemen die men ondervindt, houd ik mensen verbonden aan een bedrijf en zullen zij graag terugkomen om geholpen te worden.

Integriteit: Ik ben een loyaal, eerlijk en betrouwbaar en hardwerkend persoon die zich volledig zal inzetten voor een bedrijf en waar rechtvaardigheid voorop staat.

Samenwerking: Door mijn empathisch vermogen ben ik in staat mensen snel op hun gemak te laten voelen. Ik ben een echte teamplayer en functioneer het liefst met gemotiveerde collega’s die dezelfde doelen willen bereiken.

Hobby's en interesses: In mijn vrije tijd kook ik graag en maak muziek. Ik ben ook werkzaam als vrijwilliger in het Flevoziekenhuis al vanaf april 2015 als handmasseur en richt mij persoonlijk op de patiënten op de afdeling Oncologie/ interne.
Ik ben geïnteresseerd in de Oosterse- en Westerse geneeskunde en beoefen Iokai Shiatsu, ook wel drukpuntmassage genoemd.

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV