CV Project Office medewerkster Almere


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 56

Woonplaats: Almere

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Front Officer IBM Account Business Support Office (IBM Nederland)
Consolidatie van de input voor financiële rapportages en andere management rapportages met nauwkeurige data op basis van de input van de projectleiders en deze rapporteren op maandelijkse basis aan het management team.
- Verantwoordelijk voor het maken van de financiële vouchers voor het overboeken van de ICA overboekingen vanuit de andere delen van de wereld binnen het Interne Account .
- Het creëren van ICA´s (interne internationaal budget), account codes (voor urenregistratie)
- Consolidatie van de gegevens van de projecten en rapporteer deze aan het Europese business office zodat het Nederlandse Interne Account genoeg budget zal ontvangen voor ieder nieuw financieel jaar.
- Het managen en calculeren van de forecast, actuals en andere binnenkomende kosten van de kleinere projecten zodat er binnen het budget gebleven wordt.
- Uitvoeren van de maandelijkse financiële overboekingen van het Nederlandse Interne Account.
- Wekelijkse internationale telefonische vergaderingen met project managers wereldwijd

FIM (Functional Information Manager) en MI-team (Management Information)
Als FIM was de verantwoordelijk voor het uitleveren van de IT hard- en software van het management van de business unit.
- Zorgen voor de uitlevering van laptop aan nieuwe medewerkers met de - Als MI team lid was ik verantwoordelijk voor het verlenen en bijhouden van de toegang tot bepaalde databases met inachtneming van de processen en geheimhoudingen.
- Zorgen dat de financiële gegevens uit de systemen in de juiste rapporten werden gezet en het updaten van rapporten zodat de financiële afdeling de maandelijkse sluiting konden uitvoeren.

Desktop Publisher
- Het creëren van interne brochures, posters, leaflets (PwC)
- Verantwoordelijk voor de creatie van de presentaties op basis van het aangeleverde papieren schets van de consultant (Coopers & Lybrand)

Opleidingen en cursussen: MEAO
MAVO

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Ik laat mij omschrijven als een representatieve en enthousiaste Project Officer. Als persoon ben ik leergierig, loyaal, flexibel, nauwkeurig, teamplayer en heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel met een no nonsens mentaliteit.

Hobby's en interesses:

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV