CV Receptie klantenservice brede ervaring fulltime Almere


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 53

Woonplaats: Almere

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Klant contact medewerker
House of Sale/CallSupport B.V., Weesp
Periode: van 1-08-2016 tot 1-03-2017
Werkzaamheden: CallSupport is al jaren toonaangevend in klantcontact en is bij uitstek dé partner voor de betere callcenter- en klantcontactmedewerkers. Dat ‘betere’ manifesteert zich direct wanneer één van onze medewerkers voor u aan de slag gaat: hoge kwaliteit is voorwaardelijk en excellente vaardigheden zijn vanzelfsprekend. Zowel bij managed insourcing als bij outsourcing. Op dit moment coach en werk ik collega’s in. Dit doe ik doormiddel van gesprekken na te luisteren, systeem uitleggen etc.

Callcentermedewerker
Kalff en de Jager, Almere
Periode: van 21-10-2015 tot 31-07-2016
Werkzaamheden: Kalff en de jager is al tien jaar gespecialiseerd in de telefonische werving van fondsen en donateurs (Unicef, Amnesty International, Greenpeace, Ouderenfonds, Zonnebloem, Save the Children, Wereld Natuurfonds, Leger des Heils, Oxfam Novib, Hartstichting en KWF kankerbestrijding) voor de non-profitsector. Bij alles wat we doen staat kwaliteit voorop, van de wervingsgesprekken met uw leden en donateurs tot en met onze zeer gedetailleerde rapportages. Ook heb ik mensen geworven op straat.

Callcentermedewerker
Accord uitzendbureau B.V., Almere (Contact2Value BV)
Periode: van 14-9-2015 tot 9-10-2015
Werkzaamheden: verkopen van interactieve TV-product van Online.nl aan bestaande klanten, service- en commercieel gericht handelen bij telefonische contacten met abonnees, signaleren van verbeteringen naar aanleiding van contacten met abonnees.

Enquêteur
Randstad uitzendbureau, Almere (Mobiel Centre Marktonderzoek BV)
Periode: van 10-6-2015 tot 12-6-2015
Werkzaamheden: mensen bellen vanuit een bestaand bestand om een enquête aftenemen voor Jumbo supermarkt (voorheen C1000).
Medewerker bedrijfsrestaurant / Team Leader
Randstad uitzendbureau, Almere (Libelle Zomerweek, La Place)
Periode: van 17-5-2015 tot 29-5-2015
Werkzaamheden: meewerkend en directe aansturing van collega’s in het restaurant van La Place Af bakken, bereiden en uitserveren van de diverse broodjes en gebak, schoonmaken van de werkplekken tot keuken, tot het opruimen van het afval, afvalbakken als het sorteren van de kratten.

Administratief Medewerker(ster)
Alberts & Kluft, Almere
Periode: van 1-2012 tot 12-2012
Werkzaamheden: Telefoon aannemen en receptie taken, tot het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers, administratieve ondersteuning (AccountView) van de verkoopafdeling, het verzorgen van correspondentie, allerlei overige werkzaamheden die ik zie liggen. Daarnaast verzorg ik de post (extern). Alberts & Kluft BV (AKA) is een elektrotechnische handelsonderneming, gevestigd in Almere. Als dochteronderneming van Graper GmbH leveren en installeren wij betonnen prefabstations (betreed baar en compact) en leveren wij producten van diverse fabrikanten voor het aansluiten, verbinden, beschermen en aarden van kabels.

Receptioniste / Telefoniste
Muller Visual Communications, Amsterdam
Periode: van 6-2010 tot 12-2011
Werkzaamheden: Telefoon aannemen en receptie taken, tot het verzorgen van de facturatie (Unit 4) tot het assisteren van onze Management Assistant. Daarnaast verzorg ik de post, zowel intern als extern. Muller Visual is meer dan een drukkerij. In de driekwart eeuw van het bestaan heeft Muller Visual zich ontwikkeld tot een allround, full-service drukwerkspecialist met een vrijwel onbegrensd productaanbod.

Office Manager
ATP Engineering B.V., Almere
Periode: van 3-2007 tot 12-2008
Werkzaamheden: zijn zeer divers en bestaan uit office management in de breedste zin van het woord. Van agendabeheer en facturatie (Exact Compact 2003 Financieel) tot salarisadministratie en inkoop/ verkoop. ATP is een internationaal bedrijf waarbij mijn Engelstalige vaardigheden worden aangesproken.

10/2006 – 03/2007 Office Manager Quinarx Invender B.V. Almere

01/2005 – 07/2006 Office Manager Real Time Solutions BV, Weesp

06/2000 – 01/2005 Office Manager Assistant Hewlett Packard, Amsterdam

2000 - 2001 Telefonisch Verkoopster Van der Laan - Dekker Groep, Hoofddorp

1996 - 1997 Serveerster Ibis Hotel Heathrow Airport, Engeland

1991 - 2000 Verkoopster/bedrijfsleidster Ton Swart,Amsterdam
Doedads, Badhoevedorp
The Bookshop, Amsterdam

Opleidingen en cursussen: OPLEIDINGEN EN CERTIFICATEN

• Basiskennis Boekhouden (BKB) Nieuwe Stijl en Basiskennis Calculatie (BKC) Nieuwe Stijl. 2010 tot 2010 Helen Parkhurst daltonschool
• Basisboekhouden (Exact Compact 2003). certificaat 14-5-2007
• Boekhouden (Exact Compact 2003 Financieel). certificaat 7-5-2007
• Telefoniste/Receptioniste, Teleprofessioneel Communiceren (Teleprofs). certificaat 7-6-2001
• Detailhandel School voor de middenstand: LDS. 1988 tot 1991
• Economisch Administratief Onderwijs: LEAO. diploma 1983 tot 1988
• Basis examen machine schrijven. 1987

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Open, enthousiast en hartelijk zijn omschrijvingen die bij mij passen. Verder zou ik mezelf willen omschrijven als iemand die: praktisch ingesteld is, uitstekend cijfermatig inzicht heeft, ruime werkervaring, positieve instelling, oplossingsgerichte aanpak en doorzettingsvermogen heeft . Ik kan uitstekend alleen te werk gaan, maar ook in teamverband werken kan ik mij nog meer uiten.

Hobby's en interesses: NEVENACTIVITEITEN

Vrijwilligerswerk
VMCA, Almere
Periode: van 2-2014 tot 5-2014
Werkzaamheden: Het beantwoorden van de telefoon door middel van vragen te krijgen van de hulpvragers met betrekking tot een klus aan of om het huis, boodschap te doen (samen of alleen), tuinwerkzaamheden, ziekenhuis of doktersbezoek etc. en e-mail behandeling. Hierbij bemiddel je tussen hulpvrager(s) en vrijwilliger(s).

Bestuurlijke functie
Kascommissie van VVE.

VAARDIGHEDEN EN COMPETENTIES

Computervaardigheden
Mijn computer vaardigheden zijn zeer uitgebreid. Veel ervaring met de volgende computerprogramma?s:
MS Word / MS Excel / MS Outlook / Windows XP / Microsoft Office / Exact / Lotus Notes/ Paperless / Unit4 / X-gram / BCS / AccountView / Sales Force / Bria / LeadDesk/

Taalvaardigheden
? Nederlands: Mondeling goed, schriftelijk goed
? Engels: Mondeling goed, schriftelijk goed
? Duits: Mondeling voldoende, schriftelijk slecht

INTERESSES EN HOBBY?S

Hobby?s
Koken / Lezen / Sieraden maken / Sp

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV