CV Tekstschrijver redacteur parttime ZZP Almere


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 32

Woonplaats: Almere

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: Universitair

Stages en werkervaring: Ik ben momenteel bezig als Freelance tekstschrijver (ZZP'er). Ik heb recentelijk als Trainee gewerkt bij de Telegraaf Media Groep waarbij ik teksten schreef voor de eventpage, mailings en blog van Relatieplanet. Daarnaast controleerde ik ook de profielteksten van nieuwe leden van de website.

Ik ben naast mijn studie anderhalf jaar zowel eindredacteur als tekstschrijver geweest bij Jonge Historici Schrijven Geschiedenis. Ik redigeerde alle teksten die online kwamen, van opiniestuk tot recensie. Tijdens mijn stage bij de Amsterdam University Press heb ik ook manuscripten geredigeerd in zowel het Nederlands als het Engels.

In mijn vrije tijd schrijf ik fictie (korte verhalen, Young Adult en kinderboeken) en tot mijn grote trots heb ik al twee keer een schrijfwedstrijd gewonnen.


Opleidingen en cursussen: 2014-2015 Extra curriculaire vakken bij de Master Boekwetenschappen en Handschriftenkunde, Universiteit van Amsterdam

2013-2014 Master geschiedenis, Vrije Universiteit Amsterdam

2010-2013 Bachelor geschiedenis, Vrije Universiteit Amsterdam

2008-2010 Propedeuse Algemene Cultuurwetenschappen, Open Universiteit Amsterdam

Overige informatie:

Rijbewijs: Geen

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Enthousiast, creatief, ik verken graag nieuwe steden en plekken in de wereld, ik houd van dieren en natuur maar ook van het stadsleven en ben gek op koffie, chocolade en Italiaans eten! Ik ben momenteel bezig met het verbeteren van mijn Spaans en Italiaans en zou ook nog graag Deens willen leren.

Hobby's en interesses: Schrijven, reizen, nieuwe talen leren, fotograferen, films en series.

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV